Frans Nielsen seuraa edelleen Lukkoa

Mikkel Bodker, Frans Nielsen ja Philip Larsen keräsivät lukkofaneja tunteikkaisiin jäähyväisiin, kun NHL:n työsulku päättyi.​
Mikkel Bodker, Frans Nielsen ja Philip Larsen keräsivät lukkofaneja tunteikkaisiin jäähyväisiin, kun NHL:n työsulku päättyi.​

Kausi 2012-13 oli raumalaisyleisölle ikimuistoinen. Toki senkin takia, että Lukko nousi runkosarjan kymppisijalta lopulta välieriin asti, mutta eritysesti NHL:n työsulun takia. Rapakon takaa Lukkoa auttamaan saapunut tanskalaistrio Frans Nielsen, Mikkel Bodker ja Philip Larsen muistetaan Raumalla vielä pitkään.

Lämpimät muistot jäi myöskin Nielsenille, joka kertoo Ylen verkkosivuilla seuraavansa edelleen Lukon otteita.

– Seurailen vieläkin vähän Lukon menestystä. Pikkuveli pelasi vielä viime kaudella Suomessa, ja silloin katsoin tuloksia päivittäin, Norjan liigassa nykyään torjuvan maalivahti Simon Nielsenin velipoika toteaa.

 – Mukava nähdä, että heillä menee hyvin tällä kaudella. Meitä tanskalaisia kavereita kohdeltiin siellä todella hyvin, Nielsen lisää.

Lukossa "Herra Rysty" ehti pelata 29 ottelua ja tehdä 6+23 tehopistettä. Tällä kaudella New York Islandersissä sentteri on 62 ottelussa tehot 11+25. Arizona Coyotesissa pelaava laituri Bodker ehti tehdä 45 otteluun 14+14 pinnaa ennen tammikuun loukkaantumistaan, jonka takia hän on vieläkin sivussa. Larsen siirtyi täksi kaudeksi NHL:stä puolustamaan KHL:n Jugran riveihin. Hanty-Mansijskissa syntyi 56 otteluun 6+19 tehopistettä, mutta joukkueen kausi päättyi runkosarjaan .