Gagnon palaamassa ennen runkosarjan päättymistä

Lukko katkaisi tiistaina KalPan kuuden ottelun voittoputken komealla 3-0-voitolla. Puolustuspelin lisäksi raumalaisjoukkue kunnostautui erikoistilanteissa. Alivoiman kotijoukkue tappoi viisi kertaa ja teki vastaavasti viidestä ylivoimatilanteestaan kaksi kaunista maalia. Kolmaskin osuma oli laveasti tulkiten erikoistilannemaali, sillä se syntyi heti kuopiolaisten jäähyn jälkeen.

– Se oli ennen kaikkea hyvän puolustuksen ja hyvän maalivahdin voitto, tiivisti Lukon toisen maalin viimeistellyt Jerry Ahtola pelin jälkeen. 

Huhutusta loukkaantumisesta huolimatta maalivahti Ryan Zapolski torjui kauden viidennen nollapelin.

Raumalaisille kuuluu sikälikin hyvää, että polvivaivainen ykkössentteri Aaron Gagnon on jo ottanut tuntumaa luisteluun. Peliin mies palaa päävalmentaja Risto Dufvan mukaan vielä ennen runkosarjan päättymistä. 

Jobinpostiakin Lukko tosin tiistaina sai. Nelosketjun keskushyökkääjä Filip Riska joutui jättämään ottelun kesken toisessä erässä. Dufvan mukaan Riska voi olla muutaman pelin pois, mutta ei kokonaan pois. KalPaa vastaan kokoonpanon ulkopuolelle jäänyt sentteri Eetu Koski sen sijaan ei ole loukkaantunut.