Gilroy ampui maaleja ja ylisti Zapolskia - "Emme jahtaa ennätyksiä, haluamme vain voittaa"

John Norman teki yhden maalin Traktor Tsheljabinskin verkkoon. Kuva: Mikko Taipale

Puolustaja Matt Gilroy oli Jokerien tehomies, kun narripaidat nappasivat vierasvoiton Tsheljabinskin Traktorista. Gilroy ampui kaksi maalia ja ylitti sadan KHL-tehopisteen rajan.

Gilroy on neljän kauden aikana pelannut 182 KHL-ottelua ja nakuttanut pisteet 26+74=100.

Hänen lisäkseen John Norman pystyi tiistaina maalintekoon.

– On aina vaikeaa voittaa vieraspeleissä. Saimme kolme pistettä tänään, kolme edellisestä ja yritämme saada kolme myös seuraavasta, Gilroy sanoi Jokerien tiedotteessa.

– Myös puolustus on ollut loistavaa, Ryan (Zapolski) ollut loistava. Hän taistelee joka pelissä ja on aina valmiina, Gilroy ylisti kauden kolmannen nollapelinsä pelannutta maanmiestään.

Voittoennätyksen tuoma energia tuntuu joukkueessa positiivisena vireenä, muttei viekeskittymistä päivittäisestä tekemistä.

– Kaikki tietävät sen, mutta emme jahtaa ennätyksiä, haluamme vain voittaa, Gilroy sanoi.

Traktorilla oli ottelussa useita laadukkaita maalipaikkoja, muun muassa yksi läpiajo, mutta Zapolski torjui totutun varmasti ja pelasi kauden kolmannen nollapelinsä 27 torjunnalla.

– Aikainen johto helpotti vieraspeliä paljon, kiitokset ylivoimapeejille siitä. Vastustaja joutui vähän varpailleen ja ottamaan vähän riskiä. Puolustimme tiiviisti koko illan. Heillä oli avauserässä kolme ylivoimaa, joiden aikana he saivat luotua muutaman paikan, Zapolski kuvaili.

– Kaksitoista voittoa on kova juttu missä tahansa liigassa, erityisesti KHL:ssä. Olemme voittaneet puolet vieraspeleistä tai jotain. Se on siistiä, mutta en halua ajatella sitä liikaa. Täytyy jatkaa kohti seuraavaa peliä. Joukkuehenkemme on parasta, mitä olen nähnyt. Energiaa ja vitsejä riittää. Se on hyvä, tunnelma ei saa olla liian tiukka. Luotamme toisiimme, ja on kiva pelata jätkien kanssa.

Lisää aiheesta

Jokerit nykäisi jo tusinan täyteen - "Hienoa, että ennätys on saavutettu"

11 syytä, miksi Jokerit on 11 pelin voittoputkessa