Harrastusrajoitukset säilyivät ennallaan, mutta sävy tiukentui kaupungin koronatiedotteessa – toimialajohtaja toivoo, että seuroissa ei sorruta nyt sooloiluun: "Pohjimmainen tarkoitus on turvata harrastaminen"

Ovatko Rauman urheilupaikat pian autioita? Rauman kaupungin sävy koronarajoituksista kertovissa tiedotteissa on kiristynyt. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Rauman siirryttyä uudelleen koronavirusepidemian kiihtymisvaiheeseen, kaupunki tiedotti perjantaina uusista koronalinjauksista. Harrastustoiminnassa jo käytössä olevia rajoituksia päätettiin jatkaa 28. helmikuuta asti. Tiedotteen sävy oli kuitenkin tiukentunut. Kaupunki kuvaili pitävänsä ehdottomana sitä, että seurat pidättäytyvät alle 20-vuotiaiden liikuntaharrastuksissa lähikontakteista.

Lisää aiheesta

Rauma on siirtynyt koronan kiihtymisvaiheeseen – maskisuositus 6.-luokkalaisille, harrastustoiminnan rajoituksia jatketaan

Työryhmä: Satakunnassa ollaan jälleen koronan kiihtymisvaiheessa, Raumalla jopa leviämisvaihe lähellä

Vain tilaajille Rauma haluaa pitää liikuntapaikat auki ja lapset harrastamassa viimeiseen asti: "Maksamme muilla tavoin ja meillä on paljon ongelmia käsissä, jos kaikki loppuu"