Henna Blomroos heitti kolmanneksi frisbeegolfin Yhdysvaltain avoimissa

Eveliina Salonen ylsi jaetulle neljännelle sijalle.

Raumalta frisbeegolfin maailmankartalle ponnistanut Henna Blomroos heitti itsensä kolmanneksi Yhdysvaltain avoimissa. Arkistokuva: Juha Sinisalo

Suomen Henna Blomroos sijoittui kolmanneksi frisbeegolfin naisten Yhdysvaltain avoimessa mestaruuskilpailussa. Eveliina Salonen ylsi jaetulle neljännelle sijalle.

Blomroosin kokonaistulos Burlingtonissa Pohjois-Carolinassa kisatussa lajin arvoturnauksessa oli –11. Salonen jäi hänestä yhden heiton.

Kilpailun ykkönen oli frisbeegolfin virolainen kestomenestyjä Kristin Tattar, joka voitti ensimmäisenä naisena kaikki neljä arvoturnausta saman kauden aikana. Tattarin voittotulos oli –18. Toiseksi ylsi Yhdysvaltain Ohn Scoggins, joka hävisi Tattarille kolme heittoa.

Blomroos lähti sunnuntain päätöskierrokselle kakkossijalta. Hän käytti päätöskierrokseensa 69 heittoa, joka on sama kuin kentän par. Salonen oli kilpailun päätöspäivänä vahvassa vireessä, sillä hänen neljännen kierroksensa tulos oli –6.

Muut suomalaiset eivät yltäneet kärkitaisteluun.