Heti ensimmäisellä kaudellaan Raumalla mestaruuden voittanut Marko Virtanen on nauttinut työnteosta Lukossa: "Tässä jutussa on ollut äärimmäisen positiivinen soundi"

Marko Virtanen sanoo nauttineensa suuresti valmentamisesta Lukon vastaanottavaisessa joukkueessa ja ahkerassa seurayhteisössä. Kuva: Elmeri Elo/AOP

Lukon tuore A-nuorten mestarijoukkue on juuri pakkautunut bussiin ja starttaamassa kultaisen moottorimarssin kohti Raumaa. Hetki sitten puhelimen välityksellä tuntojaan kerrannut valmentaja Marko Virtanen soittaa takaisin. Virtanen haluaa varmistaa, että kaikki joukkueen jäsenet tulevat mainittua. Niin apuvalmentajat Janne Niskala, Petri Vehanen, huoltaja Samu Tätilä, joukkueenjohtaja Joonas Järvenpää kuin seuran urheilujohtajat Timo Elo ja Kalle Sahlstedt.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Heti ensimmäisellä kaudellaan Raumalla mestaruuden voittanut Marko Virtanen on nauttinut työnteosta Lukossa: "Tässä jutussa on ollut äärimmäisen positiivinen soundi"

Vain tilaajille Lukko juhlii jääkiekon A-nuorten SM-kultaa! – raumalaiset ovat juhlatunnelmissa torilla, joukkue Oulussa: "Täällä on Jesse Ruotsi, Suomen mestari"