Hienoa, Harri!

Lukon puolustaja Harri Tikkanen suostui ranneliike.net -sivuston haastatteluun ja rikkoi hienosti sen oudon hiljaisuuden, etteikö suomalainen heterokiekkoilija voisi kertoa mielipiteitään seksuaalivähemmistöistä ja laajemmin ihmisoikeuksista yleensä. Aihe on ollut kansainvälisesti pinnalla jo pitkään, mutta suomalaisessa urheilussa ollaan vaiettu. Emmekä me toimittajatkaan ole asiasta liiemmin keneltäkään kyselty.

Tikkanen ei kuitenkaan nähnyt mitään ongelmaan tämänkaltaiseen haastatteluun lähtemisestä.

– Minulle kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita. Ei ole mitään merkitystä sillä, minkä värinen iho jollain on tai onko joku homo vai hetero. Kaikki on minun silmissäni samalla viivalla, sanoo Tikkanen.

Ja paljon muutakin. Kannattaa lukea juttu netistä ja miettiä asiaa omaltakin kantilta.

Tikkasen haastattelu on jo saanut sosiaalisessa mediassa paljon positiivista kommentointia. Hyvä Harri!

HHH

Viasat Hockey Finland -kanava on avoinna kaikille tämän viikonlopun. Ilmainen lysti alkoi jo eilen ja jatkuu vielä tiistaiaamuun.

Tarjolla suoria NHL- ja KHL-pelejä parhaaseen katseluaikaan kanavanippu C:n kautta 90 % antennitalouksissa sekä kaikissa kaapeli- ja laajakaista-tv -talouksissa. Avoimena viikonloppuna Viasat Hockey Finland -kanava löytyy antenniverkon kanavapaikalta 16 sekä kaapeli- ja laajakaista-tv -verkoissa kanavalistauksista löytyviltä operaattorikohtaisilta kanavapaikoilta.