HIFK:sta on tullut Lukolle pisteautomaatti ja Äijänsuosta vierailijoille lähes valloittamaton linnake – "Seuraavaksi voisi kasvattaa voittoputkea", aprikoi kaukaloon palannut Aleksi Saarela

HIFK:n maalivahti Niilo Halosen olemus kuvastaa, miltä Lukon kotiluolassa vierailu tuntuu tätä nykyä. Pisteitä on harvoin tarjolla, sillä Lukko voittanut 25 edellisestä kotipelistä 24. Keskinäisistä liigaotteluista HIFK:ta vastaan Lukko on voittanut viimeisestä 20 pelistä 16. Kuva: Elmeri Elo/AOP

Niin lähellä, mutta silti lopulta riittävän kaukana. Teemu Tall-bergista tuli lopulta se pelaaja, joka tuhosi Lassi Lehtisen mahdollisuuden SM-liigan uuteen nollaputkiennätykseen. HIFK:n hyökkääjä täräytti kiekon Lukon maaliin, kun lauantain liigapeliä oli pelattu 21.37.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Ei tullut Lassi Lehtiselle nollapeliennätystä, mutta tuli iso voitto HIFK:sta: "Kyllähän se oli kiekkoviihdettä parhaimmillaan"

Vain tilaajille Nollapelien ennätysmies on jo valmis antamaan kunnian Raumalle – "Mitä olen pelejä nähnyt, niin Lassi on sen kyllä ansainnut"