HPK vahvisti: Juhani Jasu jättää Lukon

HPK julkisti maanantaina neljä uutta pelaajasopimusta. Joukossa oli vahvistus lukkosentteri Juhani Jasun yhden vuoden sopimuksesta.


Jasu on Rauman Lukon kasvatti, joka on kiekkoillut Lukossa koko ikänsä. Viime kaudella Jasu pelasi Lukossa 58 liigaottelua tehoin 2+6. Yhteensä Jasu on pelannut Lukossa 321 liigaottelua ja tehnyt niissä 56 (22+34) tehopistettä.


– Hänessä on ehdottomasti potentiaalia parempaan, kuin mitä tilastot tällä hetkellä näyttävät. Uskon, että voimme tarjota hänelle roolin, jossa tilastotkin kaunistuvat, HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen kommentoi seuran nettisivuilla.


Myös HPK:n kannattajat tuntuivat ottavat Jasun innostuneesti vastaan, ainakin muutaman Twitter-kommentin perusteella.


– Tervetuloa Hämeenlinnaan Juhani Jasu! Merellä veneily vaihtuu sisävesipaatteihin, kuului esimerkiksi Akseli Hakalan tervetulotoivotus.
Innostunut oli myöskin Jasu itse.


– Aloitin Lukon junnuissa yli 20 vuotta sitten, paljon makeita muistoja. Kiitos niistä! Nyt on aika siirtyä uusien haasteiden pariin,olen innoissani! Jasu tviittasi.


HPK:n muut sopimusjulkistukset olivat Petteri Nikkilän kaksivuotinen jatkopahvi, Mestiksen Jukureista saapuvan Toni Jalon 1+1-vuotinen diili ja Mestiksen HCK:n Jere Laineen kesän koeaika.