Huhuja ja ennustuksia

Aloitetaan tuoreimmilla huhuilla. Monissa medioissa on jo varmana tietona kerrottu, että puolustaja Ilkka Mikkola, monen mestaruuden mies, jättää Kärpät ja pelaa ensi kaudella Lukossa.

Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala on jälleen vain tyytynyt toteamaan, että ensi kauden joukkue julkistetaan faniristeilyllä.

HHH

Myös Lukossa kaudella 1997–98 pelannutta maalivahti Fredrik Norrenaa huhutaan takaisin Raumalle. Elitserienin Växjö ei enää IFK Lepplaxin kasvattia kiinnosta ja mikäli Petri Vehanen lähtee Lukko-rysän edestä KHL-liigaan, nähdään Norrena oivana paikaajana.

Onpahan hurjimmissa huhuissa uumoiltu maalinsuulle raumalaissukua olevaa Jokerit-vahtia Frans Tuohimaata, jonka isä ex-lukko Pasi Tuohimaa aloitti hiljattain TVO:n viestintäpäällikkönä.

HHH

Vielä huhuissa on pyörinyt sellaistakin, että Mestiksen TuTo:n ykkössentteri Antti Virtanen olisi siirtymässä Raumalle, ei tosin ykkössentteriksi liigaan, mutta alempiin ketjuihin.

Virtanen pelasi Risto Dufvan joukkueessa Jyväskylässä.

HHH

Nyt huhut sikseen, sillä tämä tarina on tosi.

Justin Azevedo oli niin sanotusti liekeissä torstaisessa puolivälieräpelissä Jokereita vastaan saalistaen huikeat 3+1 pistettä.

Liigan tulospalvelussa esiintyy puolestaan meedio tahi ennustajaeukko, sillä ennen kuin Justin ehti tekemään illan kolmannen rysänsä, ilmestyi liigan sivuille jo tieto, että Lukon neljännen maalin tekijä on Justin Azevedo. Kun näin kotvan kuluttua tapahtui, oli riemu rajaton. Olikohan Noora Karma asialla?

HHH

Tähän väliin legendaarisen Shotgun Clubin terveiset:

”Shotgun Clubin tuki on Rauman Lukolla! Shotgun-pelaaja kaudelta 12-13 palkitaan kauden jälkeen. Usko on vahva Roban eteläpuolella. Shotgun Clubilta on tulossa single nimeltä JFK. Lukko-aiheinen biisi on myös tekeillä kovan tekijä tiimin kera. Jääkiekkoaiheisten kappaleiden teko on todella herkkää, ettei mennä mauttomuuden puolelle. Shotgun teki Kings-aiheisen biisin kesällä 2011 ja Kings voitti Stanley-kannun kesällä 2012.

Jokerit laitetaan lomille! Usko kova. Kevät jatkuu ruislintujen laulu korvissamme! Kauden jälkeen nähdään kuka jatkaa Morrisonin ja Jasun viitoittamaa tietä Shotgun Club -pelaajana. Lukko voittoon! Koska vaan pöytälätkähaastoa!”

HHH

Vattenfallin järjestämässä kisassa Vuoden Energiaperhe 2012 -tittelin on pokannut Lukon kasvatti, jääkiekkovalmentaja, Suomen Urheiluopiston rehtori Erkka Westerlund perheineen. Westerlundit pienensivät kotinsa sähkönkulutusta peräti 30,8 prosenttia pienillä muutoksilla ja kertoivat avoimesti kokemuksistaan kisablogissaan.

Toisen kiekkolegendan Jukka Tammen energiasaavutukset ylsivät toiseksi.