Huono alku pilasi Lukon A:n pelin Turussa

TPS voitti raumalaiset kotonaan 3–1, eikä Lukon päävalmentaja Marko Virtanen ollut tyytyväinen.

Hyvin kauden aloittanut Lukon A-nuorten joukkue koki perjantaina tappion Turussa. TPS kaatoi raumalaisvieraat 3–1 (1–0, 2–1, 0–0), eikä Lukon päävalmentaja Marko Virtanen hihkunut pelin jälkeen riemusta.

– Kovasti yritimme painottaa, että Turussa tulee kova joukkue vastaan, ja painotimme ottelun alun merkitystä. Emme sitten kuitenkaan onnistuneet ensimmäisessä erässä. Se oli meiltä huono, Virtanen harmitteli.

Valmentajan mukaan Lukko ei topinut huonosta alusta vielä toiseenkaan erään.

– Siinäkin annoimme vastustajalle ylivoimahyökkäyksiä ja otimme itse jäähyjä, Virtanen totesi.

Robert Arrak onnistui ainoana Lukko-pelaajana tekemään maalin. Virolaisvahvistus kavensi isäntien johdon kahteen toisen erän loppupuolella.