Hyvä se on

Eilen sai ensi-iltansa JP Siilin elokuva Teemu Selänteestä. Itselläni on mahdollisuus nähdä tuo raina ennakkonäytöksenä. Sel8nne on vallan mainio dokumentti, jonka jokaisen jääkiekkofanin pitäisi nähdä. Ja monen muunkin ihmisen. Elokuva tuo esiin Selänteestä myös jotain uutta tietoa. Yhtä kaikki, hieno ja hyvin tehty elokuva, jota mies hallin nurkilta voi suositella lämpimästi.

HHH

No nyt pomppas! Joku valitteli tekstaripalstalla, että Raumam Boja kannustavat liian äänekkäästi ja häiritsevät muiden katsojien pelien seuraamista. Jaa että kui..?

HHH

Raumam Boikien uusi katsomo on muuten sitten saanut nimensä ja se on Kotokulm.

HHH

Keskustelupalstoilla ehdotellaan Lukon uudeksi maalipiisiksi norjalaista kappaletta The Fox, jonka esittää Ylvis. Hassu video - klikkaa ja katso.

HHH

Raumalaiset artistit ja bändit ovat tehneet monia Lukko-aiheisia kappaleita vuosien varrella. Uusimpana listaan on liittynyt roots & countrybändi Cactusband, jonka laulusolisti Marja Gustafsson on tehnyt vanhan laulun säveleeseen uudet sanat. Lukko tänään voittaa -laulu itse asiassa esitettiin ensimmäisen kerran julkisesti kesän viimeisellä iltatorilla ennen kauden alkua. Nyt biisi on tallennettu Vasaraisten West Studiolla ja toiveena on, että laulu raikaisi peleissä hallissa sekä kenties jopa paikallisilla radioaalloilla.