Iida Lampi on Rauma Golfin uusi toiminnanjohtaja

Iida Lampi lähtee innoissaan pyörittämään Rauma Golfin toimintaa. Kuva: LS-arkisto.

Rauma Golfin uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Iida Lampi. Lampi tunnetaan Raumalla Cafe Salin yrittäjänä.

Palloilukansa muistaa Lammen myös pääsarjan pesäpalloilijana Rauman Feran ja Porin Pesäkarhujen paidasta. Lampi lopetti pesäpallouransa vuonna 2004 ja avasi Cafe Salin 2008.

Lammen yritys toimi jo viime kauden Rauma Golfin kahvilan ja caddiemastertoimintojen tuottajana. 

- Olen saanut tutustua Rauma Golfiin nyt yhden kauden verran ja olen aivan innoissani, kun saan lähteä työskentelemään yhteisön hyväksi. Olen saanut organisoitua Café Salin toiminnot osaaviin ja luotettaviin käsiin, joka mahdollistaa minulle tämän tehtävän vastaanottamisen, Lampi toteaa Rauma Golfin verkkosivuilla.

Aikaisemmin Rauma Golfin operatiivisesta toiminnasta vastasi markkinointipäällikkö Mika Laaksonen, joka hyppäsi lokakuussa Lukon myyntipäälliköksi.

Rauma Golfin uudeksi proksi on nimetty Juha-Matti Vuorinen. Hän on ollut vetämässä kursseja Pomppusissa ja toiminut Nakkila Golfin prona sekä opettanut myös Kultaranta resortissa Naantalissa.

Pron paikka jäi auki, kun seitsemän vuotta prona toiminut Ville Rintala jätti tehtävänsä

Seuran talvivalmentajaksi on puolestaan valittu Yrjö Honkasalo. Honkasalo on toiminut golfprona vuonna 2000–2006 Rauma Golfissa ja vuodesta 2007 Uudenkaupungin Golfklubilla. Hän vastaa Rauma Golfin junioreiden talven 2015–2016 harjoituksista.

Lisää aiheesta

Iida Lampi palkittiin City-kauppiaiden toimesta