IL: Lukko-johdon edustaja ja erotuomaritarkkailija rajussa sanasodassa pukukoppikäytävällä

Iltalehti uutisoi, että Lukon johdon edustaja ja SM-liigan erotuomaritarkkailija ajautuivat rajuun sanaharkkaan maanantain HIFK–Lukko-ottelun jälkeen.

Lukon edustajaa ei mainita jutussa nimeltä, mutta tuomaritarkkailija oli Juha Pajunen.

Länsi-Suomelle on vahvistettu, että kuvattu sanaharkka tapahtui, mutta jutussa kuvattu keskustelun sisältö perustuu Iltalehden kuulemaan.

Lukon edustaja kysyi IL:n mukaan Pajuselta, miksi tämä ei ollut ilmoittanut pelikiellossa olleen Ilari Melartin käyneen sääntöjen vastaisesti joukkueen pukukopilla viime perjantaina pelatun HIFK–Lukko-ottelun yhteydessä.

Tapauksesta räpsähti lopulta HIFK:lle 5 000 euron sakot. 

Tarkkailija kertoi ilmoittaneensa asiasta SM-liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelälle.

– Minä ilmoitin Järvelälle siitä niin. Älä tule jauhamaan minulle paskaa. Minä soitin välittömästi sille. En voi tehdä mitään muuta, Pajunen sanoi IL:n mukaan.

Sananvaihdon jatkuttua tuomaritarkkailijan äänensävy alkoi kiristyä.

– Jumalauta sentään, käytkö sinä valehtelemaan täällä näin? Mene tarkastamaan se paska, mene kysymään Liigalta, älä tule minulle tuollaista selittämään. Soitin välittömästi siitä Järvelälle, en niitä kirjoita mihinkään. Haluatko nähdä puheluajankin vielä?

Haukkumasanoista käytiin läpi vielä pelle ja paskahousu, kunnes kumpikin kehotti toista katsomaan peiliin. Siihen sanasota rauhoittui.

Juttua muokattu 28.3.2023 kello 13.07. Lisätty tieto, että Länsi-Suomi on saanut vahvistuksen sanaharkasta.

Lisää aiheesta

Lukko näpäytti: HIFK sai sakot sääntöjen rikkomisesta