Ilveksen päävalmentajan mukaan pelaajat ovat saaneet tappouhkauksia – "Nyt ja jatkossa poliisiasia"

Joukkueen pelaajille on lähetetty Pennasen mukaan sosiaalisessa mediassa törkyviestejä, jotka ovat ylittäneet rajat.

Heikkoa jaksoa pelaava jääkiekkoliigan kärkijoukkue Tampereen Ilves oikaisi lauantaina kurssiaan ja haki Vaasasta voiton maalein 3–2.

Lauantaita edeltäneistä kuudesta pelistään vain yhden voittaneen Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen sanoi pelin jälkeen, että joukkue pelaa kovan paineen ja odotusten alla.

– Pelaajat saavat paljon kriittisiä viestejä sosiaalisessa mediassa, mutta eilen ylitettiin raja. Kun alkaa tulla tappouhkauksia, ja uhataan perhettä sekä lapsia tappamisella, se ei ole missään nimessä hyväksyttävää. Tällainen on nyt ja jatkossa poliisiasia, Pennanen sanoi.

Luultavasti kaukalon helpottunein mies oli Ilveksen kanadalaishyökkääjä Jeremy Gregoire, joka iski kaksi maalia ja päätti 23 ottelun mittaisen maalittoman putkensa. Entisen Lukko-puolustaja Thomas Gregoiren veli oli osunut maalitolppien väliin viimeksi 7. lokakuuta eli yli kolme kuukautta sitten.

Niin ikään Ilveksen kolmannen maalin tehneelle Ville Meskasellekin maali vaikutti tuuletuksesta päätellen maistuvan. Hän palasi sairastuvalta kokoonpanoon marraskuun puolivälissä, mutta teki vasta nyt ensimmäisen maalin paluunsa jälkeen.

Ilveksen kultakypärä Oula Palve ajettiin toisessa erässä ulos päähän kohdistuneesta taklauksesta. Palve taklasi keskialueella hieman matalassa asennossa luistellutta Sportin Axel Holmströmiä, joka nousi kuitenkin omin avuin ylös, mutta ei enää palannut kaukaloon.

Pelillisesti edellä ollut Sport nousi Johan Sundströmin ja Teemu Suhosen osumilla vielä maalin päähän, mutta ei yltänyt rinnalle. Kolmen ottelun tauon jälkeen torjuntavastuussa ollut Ilveksen Jakub Malek pysäytti 39 laukausta.