Jääkiekkoliitto huomioi Rauman koululaisten luistelukilpailujen puuhamiehen, joka luuli sähköpostin tulleen ensin väärälle ihmiselle – "Piti tosiaan varmistaa pariin kertaan, että huomionosoitus on juuri minulle tarkoitettu"

Koululaisten luistelukilpailut palasivat tällä kaudella koronatauolta Lukon liigapelien erätauko-ohjelmaksi. Kuva: Kimmo Mäkeläinen


Suomen Jääkiekkoliitolla on tapana palkita vuosittain eri alueidensa ansioituneita seuratoimijoita. Tänä vuonna Vuoden Tekijä -tunnustukset jaettiin Karjala-turnauksen yhteydessä.

Rauman Lukko ry:stä palkinnon sai Harri Laiho, joka on ollut mukana Lukon seuratoiminnassa 1980-luvulta saakka.

Peruskoulun opettajana ja rehtorina työskennellyt Laiho oli mukana käynnistämässä yli 20 vuotta sitten aloitettua perinnettä, jossa Rauman seudun alakoululaisille järjestetään luistelukilpailuja liigapelien erätauoilla.

Tiedon tuoreesta huomioinnista hän sai lokakuun lopulla sähköpostilla.

– Piti tosiaan varmistaa pariin kertaan, että huomionosoitus on juuri minulle tarkoitettu. Kyllä kai tässä matkan varrella on tullut tehtyä oikeita asioita, kun tällaisenkin kokemuksen sain osakseni. Kiitollisena otan tunnustuksen vastaan, Laiho toteaa juniori-Lukon verkkosivuilla.

Harri Laiho ei ensin uskonut valintaansa. Kuva: Esa Urhonen