Jandric osui naamallaan ja mailallaan, Repo laittoi jo ennätykset uusiksi

Steven Jandric upotti Ilveksen jatkoaikaosumallaan.

Lukko ehti ajoissa paikalle, mutta paremminkin raumalaiset olisi vat voineet Tampereella aloittaa.

Keskiviikkoillan liigakamppailu ehti vanheta vain 15 sekuntia, kun Ilveksen nuori tehohyökkääjä Jani Nyman pääsi laittamaan kiekon Christopher Gibsonin vartioimaan Lukon maaliin.

Sekunti ennen pelin puoliväliä Ilves tuplasi johtonsa, kun Joona Ikonen ampui Les Lancasterin tarjoilusta ylivoimamaalin.

Lukko nousi pelaamaan voitosta toisen erän toisella puoliskolla. Sinikeltaisten ensimmäisen maalin pyöräytti Sebastian Repo, joka pääsi käsiksi Ilves-vahti Jonas Gunnarssonin eteensä torjumaan kiekkoon.

Vain kolme sekuntia ennen taukosummeria Lukko tuli tasoihin. Tilanteessa Tarmo Reunanen laukoi siniviivalta, ja Gunnarsson torjui kiekon kilvellään. Peliväline kimmahti suoraan Lukko-hyökkääjä Steven Jandricin silmäkulmaan ja siitä maaliin.

Revolle kirjattiin osumaan syöttöpiste, ja samalla hän laittoi henkilökohtaisen piste-ennätyksensä uusiksi. Revolla on nyt koossa tehosaldo 17+17=34.

Illan sankariksi nousi lopulta Jandric, joka upotti jatkoaikaosuman ajassa 61.37. Näin Lukko juhli härkäurakkansa päätteeksi 2–3 (1–0, 1–2, 0–0, 0–1) -voittoa.

Maali oli Jandricille jo kuudes liigakaukaloissa. Pelejä hän on kotimaan sarjassa ehtinyt pelata yhdeksän.

–Valmistautuminen oli varmasti erilaista, mutta on osa työtä, että on valmis pelaamaan. Emme luonnollisesti olleet innoissamme, mutta päivä päättyi hyvin. Kaikki ovat varmasti iloisia tuloksesta, Jandric summasi MTV:nhaastattelussa.

Jatkoaikavoitto oli Lukolle jo toinen tällä kaudella Ilveksestä Tampereella. Ensimmäisen voiton syyskuussa ratkaissut Tuukka Tieksola saalisti nyt syöttöpisteen voittomaaliin.