Jandric teki päällä maalin ja tikkien laiton jälkeen toisen

Kanadalaislaituri ei ehtinyt päätöserän alkuun, kun Ilveksen lääkärin tikkaukset olivat vielä kesken.

Lukon kanadalainen hyökkääjä Steven Jandric teki keskiviikkona kaksi maalia, kun myöhään tiistaina hienon CHL:n ottelun Sveitsissä pelannut joukkue kukisti jatkoajalla Ilveksen Tampereella 3–2.

Joulukuun puolivälissä Lukkoon tullut Jandric teki päällä varsinaisen pukukoppimaalin kolme sekuntia ennen toisen erän loppua.

– Menin maalille blokkiin, en nähnyt kiekon tuloa. Se kimposi silmäkulmasta maaliin. Se oli uran ensimmäinen päällä tehty maali, Jandric sanoi.

Ilveksen lääkäri laittoi erätauolla silmäkulmaan neljä tikkiä. Jandric ei ehtinyt päätöserän avausvaihtoon, mutta pelasi sitten normaalit vaihdot.

Lukko hallitsi selvästi ottelua toisesta erästä lähtien eikä maalivahti Christopher Gibsonilla ollut likikään samaa työmäärää kuin Jonas Gunnarssonilla.

– Meillä on luisteluvoimainen joukkue ja vaikka matka oli rasittava, niin jaksoimme pelata omaa peliä, sanoi jatkoajalla toisen maalinsa tehnyt Jandric.

Yhden välipäivän jälkeen Lukko kohtaa perjantaina koko viikon levänneen Tapparan.