Jarno Kirselälle himoittu vahvimman titteli

Jarno Kirselä odottaa seuraavaksi kutsuja Strongman Championship Leaguen osakilpailuihin.​
Jarno Kirselä odottaa seuraavaksi kutsuja Strongman Championship Leaguen osakilpailuihin.​

Raumalainen Jarno Kirselä lähti Suomen vahvin mies -kilpailuun kovassa kunnossa ja itseluottamuksella. Kaikki muut sijat kuin ykköspaikka olisivat olleet hänelle pettymyksiä.

Kisa oli alusta loppuun tasainen. Kuuden lajin jälkeen neljä kilpailijaa oli puolentoista pisteen sisällä toisistaan. Sitten viimeisenä lajina oli Atlas Kivet.

– Tänä vuonna lajissa ei saanut käyttää käsivarsissa pihkaa ja pyöreät kivet oli pinnoitettu todella liukkaiksi. Oikeassa kädessä tuntui viimeisen kiven kohdalla siltä, että lihas on repeämäisillään.

– Aika nopeasti tajusin aikoja katsoessani, että voitin kilpailun. Järjestäjiltä meni pitkältä tuntuneet kolmekymmentä minuuttia tuloksen vahvistamiseen, Kirselä muistelee.
Vielä helmikuussa Kirselälle vahvimman miehen titteli tuntui kaukaiselta, kun leikkauspöydällä korjattiin polvesta löytynyt rustovaurio.
Hän oli toiseksi tulleen kilpailijan kanssa tasapisteissä, mutta yhden lajivoiton enemmän saalistaneena nappasi vahvimman tittelin.
Vielä helmikuussa Kirselälle vahvimman miehen titteli tuntui kaukaiselta, kun leikkauspöydällä korjattiin polvesta löytynyt rustovaurio. Valmistautumisaika Perniön kisaan oli kuitenkin riittävä ja pienenä kysymysmerkkinä ollut polvikin kesti rajun urakan hyvin.
– Leikannut kirurgi itse asiassa katsoi kisaani ja oli hieman yllättänyt, että polvi toimi noin hyvin.
Lue lisää Suomen vahvimman miehen mietteistä keskiviikon Länsi-Suomesta.