Katso tallenne LS Livestä: Liiganoususta haaveileva Pallo-Iirot kohtasi liigajoukkueen farmin – kolmas peräkkäinen tasapeli jäi kaivelemaan tsempparilaituri Eveliina Hannulaa

Liiganoususta haaveileva Pallo-Iirot kohtasi lauantaina jalkapallon naisten Ykkösen kamppailussa liigaseura Ilveksen farmijoukkueen. Länsi-Suomi näytti ottelun suorana lähetyksenä, ja tallenteet voit katsoa tämän jutun lopusta. Ottelun selosti Eetu Setänen, kommentaattoreina toimivat Iirojen miesten pelaajat Otto Schultz ja Aake Rapala. 

Lisää aiheesta

Vain tilaajille "Onhan se ihan hullu ajatus, että Kansallista Liigaa pelataan pelkästään kehäkolmosen sisäpuolella" – Palloliiton kehityspäällikkö väläyttää jopa villien korttien jakamista, jotta pääsarja kattaisi paremmin koko Suomen

Vain tilaajille Jasmin Ylikrakan hattutemppu ratkaisi kärkikamppailun ja piti Pallo-Iirot nousutaistelun piikkipaikalla: "Sen jälkeen, kun Jassu tuli, niin emme ole hävinneet peliäkään"

Pallo-Iiroilla on mahdollisuus palauttaa Rauma liigakartalle 20 vuoden tauon jälkeen: "Monelle seurassakin on varmasti yllätys, että nyt ollaan tässä tilanteessa"

Vain tilaajille Iirojen naiset kolisuttivat maalikehikkoa – kärkipään vääntö toi tasapelin