Jasun HPK syöksyilee putkesta toiseen

Juhani Jasun ensimmäinen kausi Hämeenlinnan Pallokerhossa on ollut melkoista vuoristorataa. Alkukaudesta HPK yllätti kaikki keikkumalla Liigan kärkikahinoissa. Hyvän alun jälkeen HPK on kävi läpi vaikeamman vaiheen, mutta on taas kääntänyt vireensä plusmerkkiseksi.

– Kai se on sitä, että on aika nuori jengi. Että kun menee hyvin niin menee hyvin. Vaikeasta vaiheesta taas ei meinattu päästä millään yli, Jasu miettii.

HPK hävisi lauantaina Kärpille kotonaan 2-5. Tappio katkaisi viiden ottelun voittoputken. Ennen voittoputkea joukkue oli taas hävinnyt seitsemän ottelua putkeen.

- Kun menee hyvin, niin kaikki on vaan paljon helpompaa, Ehkä otettiin tappioputken aikana asiat liian raskaasti. Ja onhan Saros (ykkösmaalivahti Juuse) ollut koko kauden hemmetin hyvä. Kyllä se vaikutti, kun hän oli pois kaksikymppisten kisoissa, eurajokelaishyökkääjä miettii.

Enää HPK ei kestä huonoja vaiheita. Hämeenlinnalaiset ovat sarjataulukossa sijalla 11. Viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävään Bluesiin ei ole matkaa kuin kolme pistettä. Tasaisessa Liigassa voitoilla tulee nopeasti selkiä vastaan, mutta toisaalta taas tappioputkilla menettää nopeasti sijoituksia.

Aika äkkiä tultiin alas sieltä kun niitä pelejä putkeen hävittiin. Nythän tässä sitten maaottelutauon jälkeen ratkotaan ollaanko me keväällä pudotuspeleissä vai ei, Jasu toteaa.

Juhani Jasu on vääntänyt HPK:n ritaripaidassa 44 otteluun 3+6 tehopistettä.​
Juhani Jasu on vääntänyt HPK:n ritaripaidassa 44 otteluun 3+6 tehopistettä.​