Jatkoerä Tapparalle

Niin siinä kävi... Tappara teki jatkoerässä ratkaisevan maalin, kun Lukon puolustaja Jesse Virtanen hieman kompuroi ja vierasjoukkue pääsi kaksi-yksi -hyökkäykseen, Raumalaisten inhokki Ville Nieminen syötti takakulmalle Josh Greenille ja tämä ei erehtynyt.  

Tämä tietää sitä, että Tappara johtaa välieräparia nyt voitoin 3-1 ja Lukolla on pakkovoiton paikka keskiviikkona Tampereella, mikäli mielii vielä ottelusarjaa jatkaa ja kilvoitella paikkaa loppuotteluun.

Lukko aloitti ottelun mainiosti ja johti avauserän jälkeen 1-0 Ilkka Mikkolan ylivoimamaalilla. Toisenkin erän alkuun saatiin vielä yv-osuma kokoonpanossa jälleen olleen Petteri Nummelinin toimesta. Sitten tapahtui jotain. Tappara kiri hetkessä tasoihin Markus Kankaanperän ja Jukka Vuotilaisen osumilla. Jälkimmäinen oli ylivoimamaali. Lukon aikalisäkään ei muutosta touhuun tuonut.

Kolmas erä oli maaliton ja jatkoerässä siis Tappara ratkaisi homman.

- Oli loistavaa play off -kiekkoa. Hallinta vaihteli puolin ja toisin. Pienten marginaalien peli. Nämä ovat pienestä kiinni. Tänään oltiin onnekkaampia, tiivisti illan Tapparan valmentaja Jukka Rautakorpi.

- Nyt katse kohti tulevaa. Matka jatkuu...

- Meiltä hyvä lähtö peliin, kenties tämän sarjan paras erä. Toisen maalin jälkeen tapahtui pieni väärinkäsitys ja Tappara otti otteen. Lopussa oli ote taas meillä, kertasi puolestaan Risto Dufva.

- Jatkoerässä oli molemmilla omat paikkansa. Lopussa meidän näkkärimme putosi voipuoli alaspäin.