Jesse Virtanen pitkästä aikaa kokoonpanossa

Puolustaja Jesse Virtanen on pitkästä aikaa kokoonpanossa, kun Lukko haastaa Ässät Porissa. Raumalaispakki ei ole mahtunut pelaamaan sen jälkeen, kun NHL-mies Philip Larsen liittyi Lukkoon. Perjantain matsissa Larsen ei pysty pelaamaan, joten Virtanen saa tilaisuutensa.

KImmo Koskenkorva palaa Lukon kokoonpanoon selätettyään loukkaantumisensa.

Risto Dufva oli mietteliästä miestä puhuessaan perjantaina edessä olevasta vierasottelusta Ässiä vastaan. Lauantaiseen kotiotteluun Jokereita vastaan ei päävalmentaja suostunut vielä menemään edes ajatuksissaan.

- Porin peli on se juttu, ei tässä tosiaankaan paljon lauantaita mietitä. Leikin sääntö on se, että olet juuri niin hyvä kuin olet viimeksi ollut. Ja on syy tapahtuneeseen mikä tahansa, niin viime pelin hyvyys ei saa riittää, Dufva tiivisti.

- Kun uuteen nousuun lähdetään, ei ihan pelkkä viiksien kasvattaminen riitä. Kysymys on toki sinänsä arvokkaasta asiasta, oman nenänalustansa puhtaana pitävä päävalmentaja muistutti.

- Jokerit-pelistä voin sanoa ainoastaan sen, että yleisön kannalta kentälle on luistelemassa aikamoinen pelaajakavalkadi. Kukaan ei voi tietää, miten kauan leikki jatkuu näin, viittasi Dufva meneillään olevaan NHL:n työsulkuun.

- Risto on oikeassa siinä, että ei kannata mennä liian pitkälle tulevaan. Nyt keskitytään Ässä-peliin ja sen jälkeen katsotaan, missä mennään. Kunhan joka pelissä lyö itsensä likoon, niin tulos on varmasti hyvä. Tapparaa vastaan likoonlyömistä ei ollut tarpeeksi, sen pelin lopputulos oli sysimusta paska ja aika vaikeaa oli omakin pelaaminen. Mennyttä on kuitenkin turha lähteä märehtimään, parempi on katsoa eteenpäin, Lauri Tukonen sanoi.

Ässät-Lukko tänään perjantaina, Lukko-Jokerit huomenna lauantaina. Kiekkoareena on paikalla.

Lukon ja Ässien kokoonpanot Porissa:

http://www.sm-liiga.fi/ottelut/kokoonpano/37653.html