Jokerit tekee paluun suomalaisille kiekkokentille Äijänsuolla – "Pitsiturnaus tulee olemaan taatusti koko suomalaisen kiekkokansan huomion keskipisteenä"

Jokerien kannattajat pääsevät elokuussa Äijänsuolle. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Järjestyksessään 30. Pitsiturnaus järjestetään Äijänsuolla 4. elokuuta 2023. Tällä kertaa mukana on myös Jokerit, joka tekee paluun suomalaisille kiekkokentille Raumalla.

Mukana ovat isäntäseura Lukon ja Jokerien lisäksi Ässät, TPS, SaiPa ja Sport.

Lukko, Ässät ja Jokerit on sijoitettu samaan lohkoon. Lukko kohtaa Ässät kello 10 ja Jokerit kello 15.

– Mahtavaa on myös nähdä pitsikonkarit TPS, SaiPa ja Sport mukana. He tuovat turnaukseen paitsi kovatasoista lätkää, myös äänekkäät rytmiryhmät. Tämän kesän Pitsiturnaus tulee olemaan taatusti koko suomalaisen kiekkokansan huomion keskipisteenä, Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas sanoo tiedotteessa.

Jokerien puheenjohtaja Mikko Saarni lupaa marssittaa jäälle työteliään, kamppailevan, iloisen ja nopeajalkaisen joukkueen.

– On luonnollisesti upea kunnia saada kutsu legendaariseen Pitsiturnaukseen, jossa on huikeat perinteet. Se on mahtava paikka avata kausi. Jokerit on kiitollinen tästä mahdollisuudesta, Saarni kommentoi.

– Tämä on sekä pelaajille että valmennukselle erinomainen paikka nähdä, missä Suomen kärkipelaajat ja -seurat tällä hetkellä menevät. Urheilullisesti Pitsiturnaus on meille iso ja hieno haaste. Me tulemme vetämään sata lasissa.