Joonas Komulaisen jääkiekkouran jatko vaakalaudalla: "Milloin aloitan pelit vai aloitanko ollenkaan, kukaan ei tiedä vastausta"

Rauman Lukon kannattajat muistavat Joonas Komulaisen liigakauden 2014-15 loppupuoliskolta.

Lukon silloinen valmentaja Risto Dufva junaili 165-senttisen taskuraketin Oulun Kärpistä Raumalle, kun keskushyökkääjä Henrik Koivisto oli siirtynyt isomman roolin perässä Vaasan Sportiin. 

Komulainen ehti pelata Lukossa 10 runkosarjapeliä tehoin 0+3=3 ja 14 pudotuspeliä tehoin 2+4=6. 

Juonikas hyökkääjä ehti saada joiltakin Lukon kannattajilta lempinimen Super-Komu ennen kuin jatkoi kauden jälkeen matkaansa Sportiin. 

Alkaneesta kaudesta piti tulla Komulaisen neljäs liigakausi Vaasassa, mutta hänen tilanteesta näyttää huolestuttavalta. Hyökkääjä ei ole pystynyt pelaamaan tällä kaudella vielä ainuttakaan ottelua. 

Komulainen, 28, avasi tilannettaan Vaasan Sportin Youtube-videolla. Hän kertoi, että jääkiekon pelaamisen miettiminen ei tule tällä hetkellä kysymyksenkään. 

- Tilanne on se, että viime kauden loukkaantuminen, mikä tuli keväällä, on sen verran vakava, etten ole sen jälkeen pystynyt urheilemaan tai harjoittelemaan jääkiekkoa juuri ollenkaan, Komulainen kertoo. 

- Milloin aloitan pelit vai aloitanko ollenkaan, siinä on kysymys, johon kukaan ei tiedä tällä hetkellä vastausta. Se on aika lailla varmaa, että tämän vuoden puolella en aloita. 

Komulainen muistuttaa kuitenkin, että elämää on jääkiekon ulkopuolellakin. 

- Peruselämään liittyvät kysymyksen täytyy saada ratkaistua ennen pelijuttuja. 

Komulainen on pelannut liigassa 297 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä 39+85=124 tehopistettä.