Julius Mattilan Lukko-sopimus on kaksivuotinen – "Haluan olla pelaaja, johon valmennus voi luottaa ja laittaaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa"

Julius Mattilan sopimus Lukon kanssa on kahden vuoden mittainen. Raumalaisseura julkaisi Boston Collegen yliopistojoukkueesta siirtyvän sentterin sopimuksen maanantaina verkkosivuillaan.

Mattila, 22, on Tampereen Ilveksen kasvatti ja tuttu näky juniorimaajoukkeista.

– Mulla on vahva luotto Kalle Sahlstedtiin ja Pekka Virtaan sekä muuhun johtoryhmään Rauman Lukossa. Uskon, että Lukko tarjoaa mulle parhaan mahdollisuuden kehittyä ja ottaa seuraava askel urallani. Seurassa kiehtoi ammattimainen tekeminen ja voittamisen kulttuuri, joka on ollut läsnä seurassa usean vuoden ajan, Mattila perustelee Lukon verkkosivuilla.

– Mulla on tavoitteena ottaa mahdollisimman iso rooli, jossa pystyn joukkuetta auttamaan voittamaan. Haluan olla pelaaja, johon valmennus voi luottaa ja laittaaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. Oli kyse maalin johdosta tai tappiosta, ylivoimasta, alivoimasta tai mistä tahansa tilanteesta. Uskon, että Lukon kiekollinen pelitapa sopii hyvin pelaamiseeni, Mattila linjaa.

Lisää aiheesta

IS: Lukko nappaamassa kaksi toisen polven kiekkoilijaa – kanadalaissentterin isä pelasi yli 700 NHL-ottelua