Jussi Aalto paukuttelee FC Jazzille maaleja ensi kaudellakin – "Porissa on ollut kiva pelata"

Jussi Aalto jatkaa FC Jazzissa. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Jalkapallon miesten Kakkosessa maalipörssin kakkostilalle noussut Jussi Aalto jatkaa Porissa FC Jazzin paidassa myös tulevalla kaudella. Kesken alkukauden Pallo-Iiroista Poriin suunnannut Aalto on heiluttanut maaliverkkoja jo kymmenen kertaa.

– Suurin syy sopimuksen syntyyn oli, että Porissa on ollut kiva pelata ja olen ollut tyytyväinen kokonaisuuteen. Luonnollisesti myös se vaikutti, että seura on kertonut tavoitteistaan avoimesti. Uskon ensi vuodestakin tulevan hyvän ja pystymme taitelemaan kärkisijoista. Joukkueessa on hyviä nuoria pelaajia ja laadukas runko, Aalto sanoi seuran tiedotteessa.

Aallon mukaan FC Jazzin pukukopissa henki on ollut alusta saakka erittäin hyvä. Keskusteluissa korostuu voitontahto, ja nuoret pelaajatkin antavat innokkaasti mielipiteensä.

– Jussi on tuonut rutkasti positiivista tekemistä joukkueeseen ja on yksi kokeneista pelaajista, jotka auttavat nuoria sisään ryhmäämme. Olemme nähneet kentällä ja sen ulkopuolella kokeneen ammattilaisen, joka osaa käsitellä vaikeitakin tilanteita ja auttavan näin joukkuetta. Valtavan hienoa, että pelaaja joka on Kakkosen maalintekijätilastossa korkealla halusi jatkaa Porissa. Luonnollisesti odotukset Gerun osalta ovat loppu- ja ensikauden osalta korkealla ja että maaliverkot soivat samaan tahtiin, joukkueen päävalmentaja Seth Ablade kertoi.

FC Jazz matkaa tulevana lauantaina Kaarinaan, jossa se kohtaa KaaPon klo 14.00 alkavassa ottelussa.