Juuselan Kauppis-kielet testissä Ässien kolmosvitjassa

Lukkokasvatti Aki Juusela on murtautunut väkevästi Ässien kokoonpanoon. Jo viime kaudella energisyydellään Ässä-luotsi Karri Kiven vakuuttanut Juusela on pelannut kaikki Ässien neljä ottelua. Viimeksi HPK:ta vastaan aukesi kauden pistetilikin, kun Juusela napautti padan 3-1-osuman.

HPK:ta vastaan Juusela pelasi Ässien kolmosvitjassa Michael Ryanin ja Daniel Brodinin kanssa.

- Kemiat kohtasi yllättävän hyvin siihen nähden, että alla oli vain yksi yhteinen treeni. Ehkä jatkossa kulkee vielä vähän paremmin, kun saadaan treenejä enemmän alle, Juusela kertoi.

Kemioiden on syytäkin toimia, sillä kommunikoinnin Juusela yrittää hoitaa Rauman Kauppaoppilaitoksen kieliopetuksen pohjalta. Ryan puhuu äidinkielenään englantia ja Brodin ruotsia.

 

- Tukholma ei taivu ollenkaan ja lontoo menee rallilla. Jotain suomen ja englannin väliltä yritän sitten huutaa ja toivoa et ne ymmärtää, Juusela heittää.

Eikä siis sillä, että Kauppiksen kieliopetuksessa olisi mitään vikaa.
 


 

Tiistaina Juuselan vitjalla on edessään toinen yhteinen tulikoe, kun Ässät kohtaa URHOtv:n illan ottelussa HIFK:n Isomäessä. Juuselan täytyy sipaista tukkaan ekstra-annos geeliä, jos vaikka verkko sattuu taas heilumaan ja kutsu käy tv-kameroiden eteen.
 


 

- No tällä hetkellä on kyllä semmoinen pehko, että ei paljon geelit auta mutta parhaani lupaan kyllä yrittää.