JYP jatkoi avainpuolustajansa sopimusta - Myös lainamies RoKista jatkaa

  • Mikko Kuukka (keskellä) luutii JYPin maalin edustalla ainakin kaksi seuraavaa kautta.

JYP on jatkanut ensi keväänä päättymässä ollutta puolustaja Mikko Kuukan sopimusta yhdellä kaudella kevääseen 2019 saakka. Kuukka liittyi hurrikaanimiehistöön vuosi sitten konkurssiin menneen Bluesin raunioilta. Hän oli tullessaan vielä toipilas pahan polvivamman jäljiltä, mutta nousi kauden mittaan JYPin avainpuolustajien joukkoon.

- Eleettömän tehokkaan puolustuspelaamisen sekä pelinavaamisen tyly erikoismies, luonnehtii urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari Kuukkaa seuran tiedotteessa.

- Olen erittäin tyytyväinen, että saimme sovittua vuoden jatkoa näin hyvissä ajoin. Tulin tänne kesken viime kauden vaikean loukkaantumisen jälkeen. Joukkue otti hienosti vastaan ja heti oli selvillä selkä rooli, Kuukka puolestaan iloitsi.

Myös kolme CHL-ottelua hurrikaanipaidassa pelannut Tuomas Salmela jatkaa toistaiseksi JYPissä. 22-vuotias puolustaja on RoKin sopimuspelaaja, mutta JYPillä on mahdollisuus lainata Salmelaa seurojen ja pelaajan välisen "kolmikantasopimuksen" myötä. Salmela oli viime kaudella mestiksessä joukkueensa tehokkain puolustaja.

Myös Asplöveniä Allsvenskanissa edustaneella Salmelalla on optio JYP-sopimuksesta kausiksi 2018-2020.