JYP kiinnitti kaksi Lukosta tuttua pelaajaa pitkillä sopimuksilla – "Hän on omassa roolissaan menossa kohti kansainvälistä tasoa"

Mikko Petman vaihtaa Lukon paidan JYPin väreihin. Kuva: arkisto / Kimmo Mäkeläinen

Mikko Petman ja Aaro Vidgren vahvistavat JYPiä seuraavan kolmen kauden ajan kertoo jyväskyläläisseura nettisivuillaan.

Vuodesta 2016 lähtien Rauman Lukkoa edustanut Mikko Petman teki päättyneellä kaudella Lukossa 46 pelissä 7 maalia ja antoi 5 maalisyöttöä.

JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitasella on hyökkääjälle kovat odotukset:

– Petman on monipuolinen hyökkääjä, jolla on taitoa kiekolliseen peliin sekä kamppailemiseen. Nuoresta iästään huolimatta on on pelannut jo paljon Liiga-pelejä ja tietää, mitä menestyminen tällä tasolla vaatii. Hän on omassa roolissaan menossa kohti kansainvälistä tasoa. Uskomme, että meillä hän tekee kansallisen läpimurtonsa, Viitanen kuvailee.

Aaro Vidgren on myös Lukosta tuttu kasvo, vaikka kookkaan hyökkääjän kolme viime kautta ovatkin menneet Vaasan Sportin paidassa. Lukkoa viimeksi 2018-2019 edustanut Vidgren iski Sportin paidassa viime kaudella 7 maalia, mutta syöttöpisteitä ei tilille kertynyt.

– Etsimme pelaajaa, joka kykenee vahvaan kamppailupelaamiseen ja on vahvistus alivoimaosastollemme. Aaro on kova urheilija, jolla on potentiaalia myös aiempaa parempaan kiekolliseen pelaamiseen.