JYP löi Lukon maalikarkeloissa

JYP nousi sarjakärkeen jääkiekon Liigassa perjantaina, kun kotijoukkue peittosi maali-iloittelussa Rauman Lukon maalein 6–5.

JYP dominoi kenttätapahtumia, mutta Lukko oli maalipaikoissaan murhaavan tehokas. JYP-vahti Tuomas Tarkille kertyi vain 15 torjuntaa, kun taas raumalaisten Ryan Zapolski venyi kiekon eteen 43 kertaa.

JYPin päävalmentaja Marko Virtanen oli pettynyt joukkueensa puolustuspelaamiseen. Kotijoukkue onnistui välillä hyökkäyspäässä hienosti, mutta puolustuksessa tuli isoja virheitä.

– Se oli oikein pikkujoulupeli. Mitä tuosta nyt osaisi sanoa? Paljon tuli maaleja molempiin päihin. Hyvä että saatiin kaksi pistettä rypistettyä, Virtanen totesi lakonisesti.

JYPin tehomiehenä hääri puolustaja Mikko Luoma, joka merkkautti tehot 0+4. JYPin sankareihin lukeutui myös Anssi Löfman kahdella maalillaan. Lukosta Aaron Gagnon ja Ville Vahalahti merkkauttivat tehot 1+1.

– Olipa hyvin värikäs peli. Ei nyt ihan tuommoista maalimäärää haettu omiin. Positiivisella puolella oli hyvä juttu, että saatiin onnistumisia maalien muodossa. Iso kiitos myös joukkueelle uhrautuvasta alivoimapelaamisesta, Lukon flunssaista päävalmentajaa Risto Dufvaa tuurannut Juha Vuori totesi.