Jyske pelasi hyvän pelin ja kaatoi raisiolaiset – alivoima iski kahdesti

Laitilan Jyske voitti jääkiekon II-divisioonassa RNK Hocin 7–3.

Laitilan Jyske teki onnistuneen matkan Raisioon jääkiekon II-divisioonassa lauantaina. Kotijoukkue RNK Hoci joutui toteamaan laitilalaiset paremmikseen selkein luvuin 3–7 (0–2, 2–2, 1–3).

– Tänään oli ihan hyväilmeinen peli. Selvästi viime viikonloppua parempaa. Toisen erän viimeistä minuuttia lukuunottamatta todella hyvää, Jyskeen valmentaja Jari Laine sanoi.

Laine viittasi hetkeen, jossa Jyskeen neljän maalin johtoasema kaventui kahteen kahdeksan sekunnin peliajan sisällä.

Jyskeeltä loisti tehopisteissä etenkin Toni Nieminen, joka saalisti tehot 2+3. Saldoon kuului maali ja syöttö alivoimalla.

– Raisio pelasi, sanotaanko, rohkeaa ylivoimaa, ja pääsimme muutaman kerran kaksiykkösiin. Olisimme voineet tehdä enemmänkin alivoimamaaleja, Laine totesi.

Jyskeen Markus Saarinen ja Jani Kiiski keräsivät tehot 2+1. Maalin onnistui tekemään laitilalaisille myös Juuso Suomi.