Kaksi peliä ja hyvää matkaa – Brandon Alston ei jatka Korihaissa

Brandon Alstonin visitti Korihaiihin oli todella lyhyt. Kuva: Korihait

Brandon Alston ei pystynyt vakuuttamaan Korhaita osaamisellaan. Yhdysvaltalaispelaajan ja uusikaupunkilaisseuran väliseen sopimukseen sisältynyt kahdenviikon koeaika päättyi, ja Korhait tiedotti maanantaina, ettei Alston jatka seurassa.

Alston pelasi Korihaissa kaksi peliä. Hän teki nissä keskimäärin 6,5 pistettä ja otti 2,5 levypalloa vajaan 27 minuutin peliajalla.
Korisliigan hännille juuttunut Korihait pelaa tällä viikolla kaksi peliä. Itsenäisyyspäivänä joukkue isännöi Kouvolan Kouvoja, ja sunnuntaina Pohitulliin saapuu vierasjoukkueeksi Kauhajoen Karhu.

Korihaiden kapteeni Bojan Sarcevic ei ollut pelikunnossa perjantain Honka-tappiossa, mutta kotijoukkue elättelee toiveita saada hänet kentälle jo Kouvot-peliin.

Sarcevic kärsi polvivammasta, ja Korihaiden tiedotteen mukaan hänen pelaamisestaan tehdään päätös vasta pelipäivänä.

– Meillä on kasvojen pesun paikka kotikentällä Espoon hölkkäilyn ja passiivisen vierailun jälkeen. Haluamme siis nostaa intensiteetin normaalille tasolle, ja sitä vaikeuttamaan tulee vauhdikas Kouvot hurjassa vireessä olevan Deshon Taylorin johdolla. Uki tulee takaisin ja siihen tarvitaan koko yhteisön tuki, kiitos, Korihaiden päävalmentaja Tero Vasell kommentoi seuran verkkosivuilla.

Varmuudella Korihailta ovat tiistaina sivussa Jaakko Lahti, Mio Hyvönen, Tommi Lehtonen ja Viljami Arvonen. Myös Aamos Nikulan pelaaminen on epätodennäköistä.