Kannattajat mittelivät volyymeillä Jokerit-matsin jälkeen

Vaikka Lukko kaatoi Jokerit kotikaukalossaan upeasti voittomaalikisassa, ehkä koskettavin hetki koettiin vasta hallin valojen sammuessa. Lukon kannattajaryhmä Raumam Boja ja Jokerien Helsingistä matkannut parisatapäinen kannattajaryhmä mittelivät volyymeillä vielä yli puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen.

Kannattajaryhmät järjestivät selkäkarvoja nostattaneen huutokisan nille katsojille, jotka show'ta vielä jäivät ihastelemaan. Kannattajat eivät olisi millään malttaneet lopettaa laulutaistoaan, mutta lopulta lauantaisaunaan halunneet järjestysmiehet saivat taivuteltua huutosakit kotimatkalle.

Joka tapauksessa laulutaisto oli yksi säväyttävimpiä hetkiä tämän kauden SM-liigassa. Lopulta raumalaiset poistuvat siitäkin taistosta voittajina.

- Suunta on oikea. Halli otettin haltuun, kauheesti ei kuullut mitä Boja huusi. Silti kredetti täytyy antaa, että on menty eteenpäin. Viisi vuotta sitten ei ollut mitään meininkiä. Kyllä Raumalle kiva on tulla kannustamaan,kun tietää, että kannattajiltakin saa sentään jotain vastusta, Jokeri-fanit Nismo ja Viiksi totesivat.