Kapteeniton Korihait taipui taas Hongalle

Uusikaupunkilaiset kärsivät jo kuudennen tappion putkeen.

Korihait laittoi Bojan Sarcevicin perjantaina kokoonpanoon, mutta parketilla joukkueen kapteeni esiintyi vain loppukättelyissä.

Polvivamma piti takamiehen vielä Honka-pelistä sivussa, mikä oli luonnollisesti selkeä heikennys Korihaiden miehistöön.

Ilman tähtipelaajaansakin uusikaupunkilaiset pystyivät pelaamaan voitosta, mutta lopputuloksena oli tämän kauden teemaa noudatellen taas yksi niukka tappio. Honka oli kotisalissaan lopulta parempi lukemin 80–73 (42–34).

Vastakkain olivat sarjataulukon kaksi viimeistä joukkuetta, joista Korihait kärsi nyt jo kuudennen peräkkäisen tappionsa.

Tasaisesti alkaneessa pelissä Honka pääsi kasvattamaan ennen puoliaikaa eroa, joka kasvoi kolmannella jaksolla suurimmillaan 16 pisteeseen. Korihait kipusi viime minuuteilla parhaimmillaan viiden pisteen päähän.

– Pystyimme etenkin toisella puoliskolla aktiivisesti pakottamaan Korihait vaikeisiin ratkaisuihin ja samalla pääsimme itse juoksemaan kenttää, kommentoi voittoa Hongan valmentaja Aapo Heinonen.

Hongan tehomiehiksi nousivat Malcolm Duvivier 20:llä ja Jahlil Tripp 17 pisteellä. Trey Niemi teki Korihaille 16 ja Quin Cooper 14 pistettä.