Karhukopla päästi viimeisellä minuutilla kaksi maalia, mutta sai kaksi pistettä rangaistuslaukausten kautta: "Voidaan puhua tämän sarjan kärkikamppailusta"

Pienen sivumaun hienoon voittoon jätti se, että FBC Turku onnistui tekemään viimeisellä minuutilla kaksi maalia ilman maalivahtia.

Karhukoplalle jäi käteen voitto ja kaksi pistettä hyvätasoisesta salibandyn 2. divisioonan kamppailusta FBC Turun kakkosjoukkuetta vastaan. Loppulukemat 7–6 (3–3, 1–0, 2–3, 0–0, 1–0) haettiin rangaistuslaukauskilpailun kautta, ja sen ratkaisi säkyläläisille Jesse Viljanen.

– Voidaan oletetusti ainakin puhua tämän sarjan kärkikamppailusta. Molempien joukkueiden tekeminen oli hyvällä tasolla ja peli oli tosi tasokas, KaKon valmentaja Henri Virtanen näki.

Karhukoplan tehomiehiä olivat ottelussa Olli Laaksonen (2+0), Juhani Niemi (1+1), Jari Laksi (1+1), Kalle Seppä (1+1), Tommi Erkkilä (0+3) ja Kalle Heikkilä (1+0). Maalilla pelannut Roni Ojala kirjautti 29 torjuntaa.

– Niemen Juhani oli poikkeuksellisen kova. Hän teki hommansa viimeisen päälle, Virtanen kehaisi.

– Heilutimme kolmannessa erässä tahtipuikkoa ja homma piti hoitaa tyylillä. Tuntuuhan se vähän hukatulta, että viimeisellä minuutilla päästät kaksi maalia, mutta toisaalta otettiin kovasta pelistä kaksi pistettä. Kyllä sen pitäisi tyydyttää, eivätkä ne helpolla tulleet, Virtanen maisteli.