Kärpät liian kova Lukolle

Ei auttanut Lukon kova taistelu, vaan Kärpät oli parempi lukemin 1-4. Lukko yritti sinnikkäästi, mutta Kärppien hyvä puolustuspelaaminen jätti sinikeltaiset melko aseettomiksi. Lukko toi kiekkoa hyvin hyökkäysalueelle, mutta hyviin maalipaikkoihin ei kunnolla päästy. Zapolski otettiin pois maalinsuulta pois hyvissä ajoin, mutta sekään ei tuonut toivottua tulosta. Sen sijaan Kärpät iski kiekon tyhjään pussiin vain hetkeä myöhemmin.

Lukko ei ollut huono, mutta jäi Kärppien jalkoihin monella osa-alueella. Varsinkin Oululaisten ylivoima oli paljon Lukon vastaavaa tehokkaampaa.

- Pelattiin hyvä peli, yksi parhaista. Avauserän alku oli selvästi Kärppien, mutta ylivoiman jälkeen peli kääntyi meille. Ei vain pystytty maalintekoon, kertasi Risto Dufva.

Lukko pelaa seuraavan pelinsä lauantaina HIFKta vastaan Äijänsuolla. Tuolloin kun saadaan peliin samanlainen energia kuin tänään, niin hyvä tulee.

Illan kommentti

Viilataan mailoja ja vaihdetaan erkkoja, oli Dufvan kommentti kysyttäessä miten parannetaan maalintekoa. Toivottavasti jotain parannusta saadaan aikaan, sillä maalinteko on ollut koko alkukauden suurimpia ongelmia.

Illan tehoilija

Vierasjoukkueen Toni Kähkösellä oli mainio ilta. Hän saalisti tehot 1+2.

Lukon tähdet

*** Jerry Ahtola

** Joni Nikko

* Petteri Nummelin

Maalit:

0-1 Kemppainen (Kukkonen)

0-2 Ohtamaa YV (Donskoi, Kähkönen)

1-2 Ahtola YV (Mikkola)

1-3 Kähkönen YV (Pyörälä, Donskoi)

1-4 Pyörälä TM (Kähkönen, Vallin)