Karri Kivi jatkaa Ässien peräsimessä – "ensimmäinen kerta päättyi irokeesihulluuteen ja toinen kerta vielä paremmin"

Karri Kivi (oikealla) jatkaa Ässien päävalmentaja myös ensi kaudella. Kuva: Elmeri Elo / All Over Press

Porin Ässät tiedotti torstaina jatkavansa myös ensi kaudella Karri Kiven komennossa. Päävalmentaja Kiven seuraksi vaihtoaitioon nousevat valmentajat Jere Härkälä ja Timo Turunen sekä maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl.

Kivi hyppäsi kesken kuluvaa kautta Ässien peräsimeen Ari-Pekka Selinin potkujen jälkeen ja on saanut joukkueeseen uutta ilmettä. Vaikka sarjasijoitus löytyy edelleen sarjan hänniltä, kertoo Ässien seurajohto tiedotteessaan luottavan, että Ässät nousee urheilullisesti.

- Minulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista paikoista, joissa rakennetaan uutta alkua ja tietä kohti menestystä. Tätä on tehty aikaisemmin pari kertaa Porissa ja myös Ilveksessä. Porissa ensimmäinen kerta päättyi irokeesihulluuteen ja toinen kerta vielä paremmin, kahdesti aiemminkin Ässiä luotsannut Kivi viittaa hopeavuoteen 2006 ja kultaan päättyneeseen 2012-2013-kauteen.

Karri Kiven sopimus kattaa kauden 22-23. Jere Härkälä liittyy Ässien valmennusryhmään kaudelle 22-23 ja jatkaa Ässien päävalmentajana kaudella 23 – 24. Lisäksi Härkälän sopimukseen kuuluu seuran optio seuraavasta kaudesta.

Timo Turusen sopimus kestää kauden 22 – 23 ja sisältää molemminpuolisen option seuraavasta kaudesta. Maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl on puolestaan tehnyt Ässien kanssa uuden kaksivuotisen sopimuksen.