Kaukovalta ja Kulikova tenniksen Suomen mestarit, Aerila selvisi toiselle kierrokselle

Rauman Verkkopalloseuraa edustava Saara Aerila onnistui kirjauttamaan yhden voiton tämän vuoden tenniksen SM-kisoissa.

Aerila kukisti karsintojen kautta pääsarjaan selvinneen Espoon Verkkopalloseuran Satu Kyyrän erin 6–3, 4–6, 6–4.

Toisella kierroksella nelossijoitettu Tampereen Tennisseuran Mariella Minetti oli Aerilaa vahvempi erin 7–5, 6–1.

Naisten kaksinpelin SM-kullan voitti vuoden 2018 tavoin Anastasia Kulikova (HVS). SM-finaalissa ensimmäistä kertaa esiintynyt Ella Haavisto (Smash) taipui erin 6–3, 6–2.

Miesten kaksinpelissä saatiin uusi ulkokenttien Suomen mestari, kun Patrick Kaukovalta (HVS) tuuletti voittoa. Kaukovalta kukisti loppuottelussa yllättäjä Santtu Leskisen (TVS) 6–4, 6–2.

– En ole pysynyt edes laskuissa mukana kuinka monta hopeaa minulla on junioreissa ja aikuisissa – lähti aika iso taakka pois selästä. Hienoa voittaa ensimmäinen aikuisten SM-kulta kotikentällä ja tällaisessa turnauksessa, jossa oli mukana lähes kaikki parhaat, Kaukovalta tunnelmoi Tennisliiton tiedotteessa.