Keräsen pyörähdys puhutti Lukon voittoillassa - "Varmaan pitää joku munkki ostaa"

Lukko juhli pitkästä aikaa kotivoittoa. Kuva: Juha Sinisalo

Edellisen kerran tammikuussa ja heti perään lokakuussa. Enää Lukon pukukopissa ei tarvitse laskea päiviä edellisestä kotivoitosta, sillä yli yhdeksän kuukautta kiusannut kotipeikko on nyt häädetty.

Sen raumalaiset hätistivät tiehensä JYPin kustannuksella torstaina. Raumalaiset väänsivät jyväskyläläisistä 5-3 (1-1, 3-1, 1-1) -voiton.

- Luulen, että se peikko oli jo aika iso. Nyt varmasti pystyy kotikentällä pelaamaan rennommin, juuri jatkosopimuksen allekirjoittanut puolustaja Roni Sevänen iloitsi.

Hän kantoi oman kortensa voittokekoon maalilla ja syötöllä. Arttu Ilomäki teki Lukolle kaksi osumaa, Janne Keränen ja Rony Ahonen kumpikin yhden.

Sevänen sai lyödä kiekon tyhjään JYPin maaliin, kun Janne Keränen oli ensin hassuttanut jyväskyläläiset suorastaan hävyttömällä pyörähdyksellä.

- En tiedä mitä highlightseja ”Kertsi” on katsellut, mutta oli aikamoinen spin-o-rama. Varmaan joku munkki pitää ostaa, Sevänen ihmetteli.

- Mä olen nähnyt sen niin monta kertaa treeneissä, että tiedän kyllä tasan tarkkaan, miten se menee. Mutta onhan se maailmanluokan suoritus, kultakypärä Arttu Ilomäki puolestaan totesi.