Kiitollisuus toi paluumuuttajan NHL:n porteilta takaisin Lukkoon: "Se siirto pelasti jääkiekkourani – Turussa minuun ei enää uskottu"

Tarmo Reunanen palaa Lukkoon vyöllään neljä NHL-peliä. Ne tulivat New York Rangersin paidassa, vaikka seura ehti sen jälkeen jo vaihtua Carolina Hurricanesiin. Kuva: Joshua Sarner/Icon Sportswire/AOP

Kun Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt tarjosi puolustaja Tarmo Reunaselle mahdollisuutta pelata taas kaksi seuraavaa kautta Lukossa, pelaajan ei tarvinnut pitkään miettiä. Nopean ”kyllä”-vastauksen taustat löytyvät 24-vuotiaan puolustajan ja tuplasti vanhemman seurajohtajan yhteisestä historiasta. Se juontaa paljon pidemmälle kuin vuosiin 2018–2020, jolloin Reunanen pelasi Lukon takalinjoilla 123 ottelua.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille LS:n tiedot: Lukko kotiuttaa NHL:ssäkin piipahtaneen huippupuolustajan

Vain tilaajille Tarmo Reunasta ei nähdä Lukossa, vaan puolustaja pukee ylleen TuTon paidan – "Odotimme, jos Amerikasta olisi tullut merkkiä, että hän saisi pelata täällä koko kauden"

Tarmo Reunanen kelpasi Lukosta A-maajoukkueeseen - neljä pelaajaa ehdolla alle 20-vuotiaiden MM-leiriryhmään

Vain tilaajille Ässä hihasta olikin kiekko - "Aikamoinen sirkus oli tämä peli", kommentoi Lukolle voiton ratkaissut Tarmo Reunanen