Kilpailutilanne on tuttu juttu Simon Nielsenille

Vain Matt Generous on pukukopissa, kun Simon Nielsen järjestelee tavaroitaan paikoilleen. Hän on kuitenkin ehtinyt olla jo yhteydessä useammankin uusvanhan joukkuekaverinsa kanssa.


Viesti on ollut, että Lukon joukkue on tällä kaudella syvempi kuin aiemmin. Sarjasijoitus näyttää samalta kuin aiemminkin, mutta sarjataulukko kertoo myös, että SM-liiga on tasainen.


Pukukopin uusia kasvoja hän ei vielä aamulla päässyt tapaamaan, mutta nimenä yksi on muita tutumpi. Petteri Nummelinin taidot ja meriitit ovat tuttuja.


– En ole koskaan tavannut häntä, enkä ole koskaan pelannut edes häntä vastaan. Mutta hän on yksi lajin isoista nimistä, joten odotan todella hänen kanssaan pelaamista, Nielsen kertoo.


Veskariparistaan Ryan Zapolskista hän ei tiedä vielä mitään. Amerikkalainen pelasi maaottelutauolla Yhdysvaltojen kanssa Deutschland Cupissa ja auttoi torjunnoillaan maansa koko turnauksen voittajaksi.


– Tavallaan tiedän, mitä on tulossa. Kilpailu oli kovaa Mika Norosen ja Petri Vehasenkin kanssa, mutta se on osa tätä peliä, Nielsen tietää.

Lisää Lukkoon palanneen tanskalaisvahdin tunnelmia ensimmäistä harjoituksista tiistain Länsi-Suomessa.