Kirittäret kaappasi Feralta etenijäjokerin

Kati Tanhua siirtyy Kirittäriin. Kuva: Elmeri Elo

Kolme täyttä kautta Rauman Ferassa etenijäjokerina pelannut Kati Tanhua, 24, siirtyy hallitsevan Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien joukkueeseen kaksivuotisella sopimuksella.

Tanhua toi päättyneellä kaudella 19 juoksua 24 runkosarjan ottelussa. Hän oli naisten Superpesiksessä viidenneksi paras kentällemenijä mennen peräti 70 kertaa omalla lyönnillään ykköspesälle. Kyseisen tilaston ylivoimainen voittaja oli Kirittärien Ella Korpela.

Jyväskylässä asuva ja Jyväskylän yliopistossa tietojärjestelmätiedettä opiskeleva Tanhua on innoissaan siirtymisestä Kirittäriin.

- Upeaa tulla mukaan Kirittärien kaltaiseen vuodesta toiseen menestyvään joukkueeseen ja seuraan sekä huippuvalmennukseen. Hienoa päästä kiinni arjen harjoitteluun ympäri vuoden kiinteästi siinä joukkueessa missä pelaan. Kehittymiseni kannalta tämä on merkittävä parannus aikaisempiin vuosiin, Tanhua hehkuttaa tiedotteessa.

- Kati Tanhua on meille erinomainen vahvistus etenijänä. Jo viime kauden kentällemenojen määrät kertovat hänen osaamisestaan ja lahjakkuudestaan. Tunnemme hänet myös persoonana kohtuullisen hyvin ja tiedämme saavamme joukkueeseen erittäin tunnollisen ja positiivisen ihmisen, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko sanoo.