Koivisto ampui Lukolle jatkoaikavoiton

Lukon oli oltava ilmeisen tyytyväinen kahden pisteen saaliiseen Lahdesta. Toni Koiviston jatkoajan laukauksellaan varmistama vierasvoitto Pelicansista maalein 3–2 oli raumalaisten ensimmäinen voitto lahtelaisista kahden viime kauden aikana.

Lukko naarasi pisteet pakkopelillään. Ylivoimalla osuivat Koiviston lisäksi myös puolustajat Mikko Kousa ja Harri Tikkanen. Jerry Ahtola, Jonne Virtanen ja Olavi Vauhkonen tekivät toimivat maskit Pelicansin maalivahdin Janne Juvosen eteen.

– Viimeisen runsaan kuukauden pelaaminen on tuntunut sujuvan, myhäili tehopisteet 1+1 saalistanut ja kolmannessa pelissä peräkkäin maalinteossa onnistunut Koivisto, 32.

Pisteestä ei Pelicansille enää hirveästi iloa ole, mutta lahtelaiskasvatti Taavi Vartiaisen, 20, maalitilin aukeaminen miesten peleissä reimastutti yleisöä. Jo 87 jäähyminuuttia kerännyt Vartiainen tarvitsi ensimmäiseen tehopisteeseensä Liigassa 35 ottelua.

– Turhan halpa jäähy loppuun kävi kalliiksi, koska Lukon ylivoima on liian tehokasta, kiteytti Pelicansin puolustaja Juha Leimu.