Kolmas pikalainapelaaja Lukkoon, nyt Tapparasta – Pospisil palaa kaukaloon keskiviikkona

Hän hyökkää Lukossa jo huomenna keskiviikkona.

Korona on harventanut Lukon rivejä. Länsi-Suomi kertoi eilen, että Lukolla on pulaa pelaajista.

- Tilanne on sellainen, että meiltä löytyy vakiintuneita pelikykyisiä liigapelaajia kuusi pakkia ja seitsemän hyökkääjää. Sen lisäksi veskariosasto on hyvällä mallilla, sanoi Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas.

Lukolla alkaa tiukka rupeama. Otteluita on seitsemässä päivässä neljä, kun mukaan lasketaan vielä ensi viikon tiistain CHL-matsi.

Lukko lainasi maanantaina KalPalta kaksi pelaajaa.

Tiistaina joukkoon liittyi laitahyökkääjä Samuel Salonen Tapparasta. Hänenkin sopimuksensa raumalaisseuran kanssa on viikon mittainen.

Vantaalainen Salonen, 21, on pelannut Tapparassa tällä kaudella 18 ottelua ja kerännyt 2+2 pistettä. Viime kauden hän kiekkoili Mestiksessä. Salonen on aiemmin pelannut Liigaa Pelicansissa.

- Tapparalle kiitos lainasopimuksesta näin meille poikkeuksellisena viikkona, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoi Lukon tiedotteessa.

Koko marraskuun loukkaantuneena sivussa ollut hyökkääjä Kristian Pospisil hyppää keskiviikkona kaukaloon.

- Nyt nuorilla pelaajilla on tilaisuus astua esiin ja näyttää taitojaan. Odotan sitä innolla ja takuulla koko joukkue auttaa nuorempia kaukalossa, sanoi Pospisil Lukon tiedotteessa lukuisiin poissaoloihin viitaten.

Lukko kohtaa HPK:n keskiviikkona Raumalla ja torstaina Hämeenlinnassa. Lauantaina HIFK tulee Raumalle ja tiistaina München euroliigan puolivälierässä.

Klo 15.30 lisätty tieto, että Kristian Pospisil palaa Lukon kokoonpanoon