Kolme miestä lainalle Sportiin

Rauman Lukon ja Vaasan Sportin yhteistyö jatkuu tällä viikolla. Lukko lähettää liigaryhmästään kolme miestä eli hyökkääjät Jere Laaksosen ja Eero Elon sekä puolustaja Jesse Virtasen Sportin Mestis-joukkueeseen, joka kohtaa keskiviikkona Lempäälän Kisan Vaasassa. Kolmikosta Virtanen on mukana vielä lauantainakin, kun Sport pelaa Keravalla HC Keski-Uusimaata vastaan.

- Pojille haetaan peliaikaa mahdollisimman kovista otteluista. Mestis on tällä hetkellä erittäin hyvätasoinen sarja, josta hyppy SM-liigaan ei ole enää kovinkaan suuri, Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo sanoo.

21-vuotias Jesse Virtanen on pelannut tällä kaudella SM-liigassa kahdeksan ottelua tehoin 0+0. Saman ikäisellä Jere Laaksosella liigapelejä on takana seitsemän ja tehot ovat toistaiseksi vielä samat kuin Virtasellakin. 22-vuotias Eero Elo on puolestaan onnistunut saalistamaan 14 ottelussa yhden maalin ja yhden maaliin johtaneen syötön.

Jere Laaksonen pelasi Sportin paidassa kaksi Mestis-ottelua jo viime viikolla. Toisessa ottelussaan Mikkelin Jukureita vastaan hän saalisti tehot 1+1. Samassa Sportin 5-2 voittoon päättyneessä pelissä toinen lainalukkolainen eli Aki Kangasmäki teki komean hattutempun.