KooKoo iski seitsemän kertaa Lukon verkkoon

Kristian Pospisilin peli päättyi avauserään.

Lukko ei viime kaudella pystynyt hakemaan Kouvolasta vierasvoittoa, ja sama tarina jatkuu edelleen. KooKoo oli tiistaina kotikaukalossaan parempi peräti maalein 7-2 (0-0, 4-1, 3-1).

KooKoo nappasi otteen itselleen toisen erän tehohetkellä. Kouvolalaiset iskivät peräti neljä maalia reilussa viidessä minuuttissa: 26.44 Vilmos Gallo 1-0, 28.26 Kasperi Ojantakanen 2-0, 29.21 Kyle Platzer 3-0 ja 32.02 Erik Karlsson 4-1.

KooKoon tulituksen välissä Pavol Skalicky ehti kaventaa peliä. Lukon slovakkihyökkääjä sai lähes ilmaisen maalin, sillä KooKoon ruotsalaisveskari Victor Brattström imaisi kulmasta heitetyn kiekon sisään.

Lukko lähti päätöserään kolmen maalin takaa-ajoasemasta, mutta heti erän ensimmäisessä vaihdossa Anrei Hakulinen päätti muuttaa illan käsikirjoitusta. Entisessä kotihallissaan pelanneen Hakulisen rannelaukaus painui tolpan kautta verkkoon, kun erää oli pelattu vain 17 sekuntia.

Raumalaisten haaveet pisteistä hautasi lopulta Erik Karlsson, joka viimeisteli KooKoon viidennen maalin. Osuma syntyi viisi sekuntia sen jälkeen, kun Lukas Klokin päähän kohdistuneesta taklauksesta saama 2+10 minuutin jäähy oli ehtinyt umpeutua, joten raumalaisille ei vieläkään ole tällä kaudella tehty ylivoimamaalia.

KooKoon kuudennen maalin viimeisteli Joni Tuulola tyhjiin, ja sen jälkeen vielä Aleksi Ainali onnistui ohittamaan Oskari Setäsen.

Lukon iltaa synkensi Kristian Pospisilin loukkaantuminen. Slovakkihyökkääjän kamppailu päättyi jo avauserässä ilmeisesti jalkavamman takia.

Euralaispuolustaja Roni Sevänen pelasi tiistaina Kouvolassa uransa 200. liigapelin.

Juttua muokattu kello 22.31: Korjattu KooKoon viidennen maalin tekijäksi Erik Karlsson.