KooKoo kiinnitti kaksi nuorta pelaajaa - Jokerien junnuissa pisteitä nakuttanut Ojantakanen palaa yliopistokeikan jälkeen Suomeen

KooKoo on tehnyt sopimukset kahden nuoren hyökkääjän kanssa. Kasperi Ojantakanen pukeutuu oranssimustiin 1+1-vuotisella sopimuksella. Niki Koskisen pesti on yksivuotinen.

– Kasperi harjoitteli kaksi viikkoa mukanamme Kuusankoskella ja pidimme näkemästämme. Niki puolestaan on meille luonnollisesti tuttu mies jo vuosien ajalta, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo seuran verkkosivuilla.

Ojantakanen, 23, on pelannut neljä edellistä vuotta Connecticutin yliopiston joukkueessa NCAA-yliopistosarjaa. Ennen lähtöään yliopistoon Ojantakanen teki parhaimmillaan 57 tehopistettä A-nuorten SM-liigassa.

Ojantakanen on pelannut Suomessa viimeksi kaudella 2013–2014 Helsingin Jokerien A-nuorissa. Tilillä ei ole vielä yhtään aikuisten sarjaottelua.

– Kassu on monipuolinen nuori pelaaja, jolla on potentiaalia ottaa iso askel eteenpäin nopeastikin. Tehokas junioritausta ja neljä yliopistovuotta antavat hyvät työkalut ammattilaisuran rakentamiselle.

Niki Koskinen, 20, on iittiläinen KooKoon oma kasvatti. Edellisestä neljästä kaudesta hyökkääjä on pelannut kaksi Lahden Pelicansin A-nuorissa. Viime kaudella laituri pelasi 46 ottelua KooKoon A-nuorissa tehoin 19+21 ja päälle vielä seitsemän miesten liigapeliä.