Korihaiden päävalmentajalle pelikielto ja sakkoa

Päävalmentaja Damion Dantzler huilaa Korihaiden seuraavan ottelun. Kuva: Esa Urhonen

Suomen Koripalloliiton kurinpitopäällikkö Tero Kankaanpää langetti Korihaiden päävalmenta Damion Dantzlerille perjantaina yhden ottelun pelikiellon sekä 300 euron sakkorangaistuksen.

Päätös juontaa keskiviikon kamppailuun Tampereen Pyrintöä vastaan. Danzler otti ottelussa kaksi teknistä virhettä, sillä hän käytti epäasiallista kieltä. Kurinpitopäätöksen mukaan epäasiallinen kielenkäyttö jatkui myös ulosajon jälkeen. Kamppailun jälkeen Dantzler osallistui lehdistötilaisuuteen, vaikka kurinpitosääntöjen mukaan se on kiellettyä, jos on tullut pelistä ulosajetuksi.

Kurinpitopäätöksessä todetaan, että pelikielto tuli lehdistötilaisuuteen osallistumisesta, sakko taasen siitä, että epäasiallinen käytön jatkui vielä ulosajon jälkeen.

Perjantai-iltana puoli kahdeksan aikaan Korihait ei vielä tiennyt, kuka joukkuetta luotsaa lauantaina 12. tammikuuta Seagullsin vieraana.

Ykkösvaihtoehto tehtävään on seuran henkilöstö- ja talousjohtaja Jouni Grönroos, nimittäin Korihait täydensi perjantaina valmentajatietojaan Koripalloliitolle. Niissä Grönroos nimettiin joukkueen kakkosvalmentajaksi, joten hän olisi edustuskelpoinen lauantaina valmentajana.Korihait-pestin lisäksi Grönroos valmentaa tällä hetkellä 1. divisioona A:ssa pelaavan Forssan Koripoikien edustusjoukkuetta.

Päivitys: 20.27 Lisätty tieto Grönroosin kakkosvalmentajuudesta.