Korihait hankki yhdysvaltalaisvahvistuksen Kyproksen liigasta

Kuluneen kauden Croff aloitti Kyproksen liigassa. Yhdeksässä ottelussa Croff teki keskimäärin 14,9 pistettä, 9,7 levypalloa ja 1,1 torjuntaa.

Uudenkaupungin Korihait on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen yhdysvaltalaispelaaja Jarett Croffin kanssa. Sisäpelaajan paikalla viihtyvä Croff siirtyy Uuteenkaupunkiin Kyproksen liigasta.

Ammattilaisurallaan Croff on pelannut muun muassa Qatarissa, Australiassa, Uruguayssa ja Chilessä. Suomessa hän on pelannut kaudella 2019–20 Forssan Koripoikien riveissä divisioona A:ta. Keskiarvot Croffilla oli silloin kahdeksassa ottelussa 20,6 pistettä ja 12,9 levypalloa.

– Kiva palata takaisin Suomeen pelaamaan. Tunsin oloni täällä turvalliseksi, joten on mukava olla Suomessa jälleen, vaikka tiedän, että taso tulee olemaan paljon kovempi Korisliigassa mitä divisioonassa, Croff kommentoi tiedotteessa.

Kuluneen kauden Croff aloitti Kyproksen liigassa. Yhdeksässä ottelussa Croff teki keskimäärin 14,9 pistettä, 9,7 levypalloa ja 1,1 torjuntaa.

– Olen atleettinen ja monipuolinen sisäpelaaja. Osaan tarvittaessa levittää kenttää ja rakentaa peliä highpost-alueelta syöttelemällä joukkuekavereille. Päätavoitteeni on tuoda joukkueeseen levypallovoimaa ja sisäpeliuhkaa korin alle.

Croff saapui Uuteenkaupunkiin viime viikon perjantaina ja debytoi haipaidassa keskiviikon kotiottelussa Tampereen Pyrintöä vastaan.

Jarett Croff

  • Syntymävuosi: 1994
  • Pituus: 207 cm
  • Paino: 109 kg
  • Pelipaikka: 4/5
  • Kasvattajaseura: Auburn Montgomery (USA)